''Focus'' op Fiesta en Transit bij Ford Van Dijk Schouten

5-10-2017

Trots poseert dealer Jan Rodenburg bij de nieuwe Fiesta in de mooie lichte showroom van het centraal gelegen en vanuit het hele Oostland makkelijk en snel bereikbare autobedrijf aan Weg en Land 4 in Bergschenhoek.

Ondernemers opgelet!

Jan richt in de Oostlandkrant de focus op de nieuwe Fiesta die net uit is, maar heeft ook nog groot ander nieuws. Hij zegt letterlijk: “Ondernemers opgelet: de Ford Transit is door een neutrale en onafhankelijke jury gekozen tot bedrijfsauto van het jaar en in de gepresenteerde top 10 staan er drie Ford-bestelmodellen bij de eerste vier. De Ford Transit Courier staat op de derde plaats en de Ford Transit Connect op de vierde plaats.”

Dus ben je als ondernemer in welke branche ook op zoek naar een bestelwagen of is het tijd om het wagenpark eens tegen het licht der vernieuwing te houden, dan ben je bij Ford Van Dijk Schouten aan het goede adres. Qua auto’s maar ook qua bediening en service.
Geen gelikte verkopers met gladde praatjes bij dit bedrijf maar no nonsens mannen uit één stuk die gewoon feitelijk vertellen wat zij en de auto’s die ze verkopen te bieden hebben. Een man een man een woord een woord. Dat is het uitgangspunt van dit allround autobedrijf en deze Forddealer voor de regio Oostland.

Nieuwe Fiesta

Jan Rodenburg heeft zijn huiswerk gedaan en overhandigt wat papieren waarin de nieuwe Fiesta ‘feitelijk’ wordt belicht. Het blad Automobiel Management heeft de nieuwe Fiesta in tien feiten gegoten. Overigens viert de Fiesta als Fordmodel dit jaar zijn veertigjarig bestaan. In 1976 rolde de eerste Ford Fiesta van de band. Overigens een aardig feitje is dat de productie van de auto in Keulen in zodanig volle gang is dat er iedere 86 seconden eentje klaar is voor aflevering. Niet voor te stellen bijna!

De nieuwe Fiesta wordt in vijf verschillende versies gemaakt met twee benzinemotoren en één dieselmotor. De Trend is de instapper. De Titanium is de luxe versie. De Viginale is de extra luxe uitvoering. En dan is er nog de sportieve ST-line en de Active die begin 2018 op de markt komt.

De Fiestarijder is heel divers maar uit onderzoek blijkt dat zestig procent de voorkeur geeft aan een luxere versie en daar heeft Ford dus op ingespeeld. Het nieuwe model is driedeurs en vijfdeurs leverbaar en beschikt over vijftien veiligheidssystemen. Het interieur is voorzien van een eenvoudig bedienbaar acht inch touchscreen. Voor het geluidssysteem in de auto is samenwerking gezocht met Bang & Olufsen. De ruimste Fiesta ooit is dus ook nog eens een kleine concertzaal. Al die hoogwaardige techniek, ruimte en luxe leidt tot een wel wat hogere prijs, maar daar krijg je dan ook heel veel voor terug.

Jan Rodenburg verwacht veel aanloop voor de Fiesta waarvan er alleen al in Europa 18 miljoen zijn verkocht in de loop van de jaren. Jan, partner Annelies en de medewerkers hebben het er druk mee. Het is een bezige boel bij dit autobedrijf. Voorlopig geen vakantie of vrije dagen voor Jan, maar wel een leuke uitdaging, die in februari met een maat gaat meedoen aan de Carbagerun wintereditie 2018, een ralley van 2500 kilometer in een auto die maximaal 500 euro waard is. Ook leuk!

Kom langs bij Ford Van Dijk Schouten of neem gerust contact met ons op via 010-5212308Maak een service afspraak Neem contact op Onze voertuigen

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen