Kom langs bij Ford van Dijk/Schouten voor de Transit Range

13-10-2017

Ondernemers opgelet!

Nadat Ford in 2015 al eens de titel van bestelauto van het jaar te hebben binnengesleept grijpt de Transit dit jaar weer de hoofdprijs. De bestelauto van het jaar is een prestigieuze verkiezing waarin een onafhankelijke jury alle gesloten bestelauto’s, leverbaar in Nederland, met een GVW tot 3.500kg beoordeelt. GVW is de afkorting voor Gross Vehicle Weight en staat feitelijk voor de som van de massa van het lege voertuig en het maximum toegestaan laadvermogen. De jury bestaat jaarlijks uit vertegenwoordigers van leasemaatschappijen, wagenparkbeheerders die gebruik maken van dit segment auto’s en in bedrijfsauto gespecialiseerde journalisten. Het gejureerde deelnemersveld bedroeg dit jaar een totaal van 37 bestelauto’s. In deze verkiezing wordt er gekeken naar de leaseprijs, brandstofkosten, functionaliteiten, comfort, veiligheid, rijeigenschappen, de volledigheid van het leverprogramma en de uitstraling en de kwaliteit van de dealerorganisatie.


Sterke eigenschappen

De sterke eigenschappen waarbij de Transit zijn overwinning binnenhaalde waren vooral zijn lage kilometerkosten en het klantgerichte dealernetwerk. De lage kilometerkosten hangen samen met twee factoren, zijn lage leaseprijs en zijn goede verbruik cijfers. Complimenten waren er dan ook voor de nieuwe 2,0 liter EcoBlue dieselmotor. Deze nieuwe EcoBlue euro 6 motor creëert meer vermogen, en is tegelijkertijd een stuk zuiniger dan voorheen met een gemiddeld verbruik van slechts 6,1 liter per 100 kilometer. Op zowel de lage leaseprijs als het gunstige verbruik wist de Transit bijna tweemaal zoveel punten binnen te halen als de nummer twee, de Mercedes Sprinter.

Sterk over het gehele gamma

Naast de Transit als absolute uitblinker staat verder de gehele Transit range in de top 6 met op nummer 3 de Transit Courier, op nummer 4 de Transit Connect en op nummer 6 de Transit Custom.

1. Ford Transit
2. Mercedes-Benz Sprinter
3. Ford Transit Courier
4. Ford Transit Connect
5. Volkswagen Crafter
6. Ford Transit Custom
7. Mercedes-Benz Vito
8. Volkswagen Caddy
9. Mercedes-Benz Citan
10. Peugeot Expert

Ervaar de Transit Range bij Ford van Dijk/Schouten

De beste manier om zelf te beoordelen waarom de Transit range zo goed scoort is door het zelf te ervaren. Kom daarom vrijblijvend langs bij Ford van Dijk/Schouten te Bergschenhoek om kennis te maken of neem contact op via 010-5212308 of [email protected] voor meer informatie.

Neem contact op Boek een proefritNieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen