Ongelooflijke voorraaddeals en nieuwtjes bij Ford Van Dijk/Schouten

25-6-2018

Bergschenhoek – Op zoek naar een ‘treffer’ in juni? Dan is een bezoek aan Ford Van Dijk/Schouten zeker een aanrader. De deals die daar gemaakt kunnen worden in de aanschaf van een nieuwe auto zijn ongelooflijk en kunnen oplopen tot wel vierduizend euro!

Begin juni is Ford van start gegaan met een nieuwe campagne; een flink financieel voordeel op voorraadmodellen bovenop bestaande acties. Met name de Fiesta en de Kuga worden hierdoor wel erg aantrekkelijk in aanschaf.

Bestelautoserie

Ford heeft echter nog meer te bieden. De bestelautoserie heeft een facelift ondergaan en voldoet aan de laatste milieueisen (euro 6). De nieuwe Transit Connect en Transit Custom kunnen al bewonderd worden, want die zijn er inmiddels al. Alle modellen hebben een flinke facelift ondergaan, waarbij zowel het interieur als exterieur van een update werden voorzien.

Vernieuwde lijn

De voorkant van zowel de nieuwe Transit Courier als de Transit Connect is vernieuwd in lijn met de nieuwe Ford huisstijl, er kwamen  nieuwe koplampunits, grill, bumpers en motorkap en bovendien zijn de velgen en wieldoppen van een nieuw design. Een kijkje in de auto laat zien dat het instrumentarium en middenconsole een nieuw design kregen, gericht op functionaliteit, bedieningsgemak en overzicht. Ook de bekleding is vernieuwd.

Personenauto’s

De personenauto’s krijgen dit jaar ook alle aandacht bij Ford. De Ka + Active is – na de Fiesta -  het tweede model waar een Active versie van wordt gepresenteerd. Later dit jaar volgt de Focus Active. Active uitvoeringen zijn de Cross Over variant van de hatchback. Met de uitstekende  eigenschappen van de hatchback en de stoere, robuuste uitstraling van de SUV.

Active uitvoeringen kenmerken zich door stoere, opvallende interieur - en exterieur elementen. Zoals bijvoorbeeld de unieke voor- en achterbumper, zwarte omranding van de wielkasten en mistlampen voor, zilveren dakrails en lichtmetalen velgen in uniek Active design.

Nieuwe Focus

De nieuwe Ford Focus wordt leverbaar in maar liefst vijf uitvoeringen die elk een eigen design hebben en daarmee aantrekkelijk zijn voor verschillende doelgroepen. Het zijn de Trend Edition en Trend Edition Business, de Titanium Business, de ST-Line Business, de Vignale en de Active Business, inmiddels de derde in de Active uitvoering. In de maand juli wordt de nieuwe Ford Focus in de showroom verwacht.

Veiligheid

Ford verwacht met de nieuwe Focus, door het aanbieden van een aantal veiligheidstechnologieën, de maximale score van vijf sterren te kunnen halen. Zoals bijvoorbeeld het waarschuwingssignaal als de voorwielen de wegmarkering of de grenzen van het wegdek naderen, het automatisch instellen van de maximum snelheid, een systeem om andere weggebruikers tijdig waar te nemen en – indien nodig – autonoom te kunnen remmen en een systeem dat er voor zorgt dat bij een ongeluk met zware impact de remmen actief blijven om zo vervolgimpact op een auto voor de eigen auto te kunnen vermijden of verminderen.

Boek een proefritOntdek de Nieuwe Ford Transit CustomOntdek de Nieuwe Ford Focus

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen