Samen sterk, ook op sportief terrein

7-9-2018

Veldwerk Uitzendbureau is voor het tweede achtereenvolgende jaar hoofdsponsor van de Halve Marathon Oostland en ook volgend jaar zal deze sportieve manifestatie de naam van Veldwerk nog dragen. Daarnaast zijn er tal van subsponsors die de halve marathonorganisatie een warm hart toedragen. Een ervan is – al vanaf het eerste jaar – Jan Rodenburg van Ford Van Dijk/Schouten.

Veldwerk Uitzendbureau is actief in de regio Zuidplas, Oostland en het Westland. Het bureau wil ambitieuze werkgevers en gemotiveerde mensen samenbrengen. Boris de Veld is directeur van het uitzendbureau. “Het Oostland is een groot werkgebied en past goed bij de loop. We maken een fikse groei door met momenteel ruim negenhonderd uitzendkrachten. We hebben vestigingen in Moerkapelle (Zuidplas), Maasdijk (Westland) en Rotterdam (Oostland). Onze klanten zijn vaak glastuinbedrijven, maar ook logistieke -, productie- en AGF in- en ompak bedrijven waar veel groei in zit. De vierde vestiging komt dit jaar nog in Rotterdam Zuid; een wervingskantoor waar belangstellenden zich in kunnen schrijven. Daarnaast hebben we een bedrijf in Bergschenhoek met de naam Tech-Capital dat zich helemaal richt op de technische medewerkers.”

Bijzondere samenwerking

Enthousiast vertelt Boris over de bijzondere samenwerking die hij heeft met de gemeente Rotterdam en met Bunnik Plants in Bleiswijk. “Binnen dat bedrijf hebben wij een eigen werkomgeving voor Veldwerk. Via de gemeente Rotterdam plaatsen we daar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt voor een stageproject van enkele weken, waarna bekeken wordt of en waar ze aan het werk kunnen. We begeleiden ze vervolgens naar passend werk; een mooie formule met een al vier jaar draaiend sociaal/maatschappelijk succes.”

Helpen met vier wielen

Jan Rodenburg is al vanaf de start van de Halve Marathon Oostland sponsor met een gouden randje. Hij zorgt tijdens de sportieve dag voor vervoer van de catering, de vrijwilligers, er rijdt een auto van zijn bedrijf over het parcours en voor het spektakel begint is hij ook al actief. “Als vrijwilliger ga ik overal de bordjes plaatsen en met spandoeken het parcours aankleden. Na de loop ruimen we uiteraard ook alles weer netjes op. Het is leuk je in te zetten voor een dergelijk mooi en sportief festijn; ik doe het graag. Bovendien past deze manier van sponsoring prima bij ons bedrijf in Bergschenhoek.”

Actief

Beide sponsoren zijn actief bij de hele dag betrokken. Jan op vier wielen, maar Boris heeft zich door vrienden laten uitdagen mee te lopen met de 5 kilometerloop. “Dat leek me wel te doen, maar toen ik deze week eens een stukje ging oefenen realiseerde ik me dat ik het wel heel snel en makkelijk had afgesproken; ook de korte route vergt een gedegen voorbereiding, dus er staat me nog iets te wachten!”

Nieuwsgierig geraakt naar ons bedrijf of onze auto's? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs.

Neem contact met ons opBezoek onze showroom

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen