De handelsbeurs voor transport, mobiliteit en logistiek

Verrassend en grensverleggend

28-9-2018

De IAA-beurs in Hannover

Afgelopen donderdag was Jan aanwezig bij de openingsceremonie van de 67e IAA-beurs in Hannover. Met meer dan 2000 journalisten uit 54 landen werd de belangrijkste handelsbeurs ter wereld voor transport, mobiliteit en logistiek in aanwezigheid van ongeveer 600 gasten uit het bedrijfsleven, de politiek en de samenleving geopend. Dit jaar stond de beurs met name in het teken van een klimaatvriendelijker toekomst.

Tijdens dit geweldige spektakel heeft Jan onder meer kennis mogen maken met de nieuwe Ford Transit Custom Plug-in Hybrid. Ford heeft ambitieuze doelen om het verkeer nog milieuvriendelijker te maken. Deze nieuwe bestelwagen zal naar verwachting in 2019 op de markt verschijnen. Het voertuig is onderdeel van de wereldwijde belofte van Ford om klanten betaalbare en capabele elektrische voertuigen te bieden. Het geavanceerde hybride systeem van de Ford Transit Custom Plug-in Hybrid richt zich op een nul-emissiebereik van meer dan 50 kilometer. Daarnaast is het voertuig uitgerust met de meermaals bekroonde Ford EcoBoost 1.0-liter benzinemotor. De EcoBoost-motor laadt de ingebouwde accu's op als langere ritten vereist zijn tussen laadstops, waardoor bestuurders een uitstekende efficiëntie ervaren.

Naast de introductie van de Ford Transit Custom Plug-in Hybrid was ook de Ford F-Max een van de eyecatchers op de IAA-beurs in Hannover. Deze compleet nieuwe truck is uitgeroepen tot ‘Truck of the year 2019’.  De Ford F-Max truck is met name geschikt voor langeafstanden. De truck is uitgerust met de nieuwste technologieën en de door Ford ontwikkelde motor heeft een vermogen van maar liefst 500 pk!

Meer weten over de nieuwe Transit Custom? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen