De Veldwerk Halve Marathon Oostland verbindt mensen en bedrijven in het Oostland - Zondag 8 september 2019

30-8-2019

SPORTIEF EN AVONTUURLIJK past bij Ford van Dijk/Schouten. Daarom sponsoren wij het Veldwerk Halve Marathon Oostland. Daarnaast zullen wij helpen met diverse logistieke taken zoals het voorzien van de parcours van kilometerpaaltjes en verzorgen wij diverse auto's.

De Veldwerk Halve Marathon Oostland zorgt voor dé sportieve connectie tussen Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp ofwel het Oostland waar het bedrijfsleven, sport, cultuur en zorg nauw samenwerken.

Op zondag 8 september zullen lopers uit het Oostland, maar ook vanuit het hele land, in actie komen tijdens dit grote evenement. met startlocatie op het Raadhuisplein in Pijnacker.
Deelnemers kunnen meedoen aan de:
- Ziezoo Kidsrun (600 meter voor de kleinere en 1800 meter voor de grotere kinderen)
- De Velux 5 km
- De Flaton 10 km
- De Veldwerk Halve Marathon 21,1 km

Start en finish zijn op het Raadhuisplein in Pijnacker. De deelnemers van de 21.1 km starten in Pijnacker en lopen via het centrum van Berkel en Rodenrijs, dat geheel in running sfeer met speaker en muziek wordt omgetoverd, richting de Landscheiding en via de Groenzoom naar de finish in Pijnacker. 

Niet alleen individuele lopers doen mee. Er zal ook een groot aantal deelnemers namens verschillende bedrijven uit het Oostland deelnemen. Alleen al uit het gemeentehuis van Lansingerland zal een afvaardiging van zestig à zeventig ambtenaren aan de start verschijnen. Hoe leuk is het om je samen met collega’s, sportclub-genoten of vriendengroep in te schrijven!

Van te voren inschrijven kan tot zondag 1 september via de website www.halvemarathonoostland.nl.  Na-inschrijving in het CJMV gebouw op zaterdag 7 september en op zondag 8 september. 

De organisatie van de Veldwerk Halve Marathon Oostland is ook nog op zoek naar vrijwilligers.
Zij kunnen zich ook via de website aanmelden.

De nieuwe Ford Focus Active zal op de dag van de marathon te zien zijn langs het parcours van de marathon. De Ford Focus Active is net zo actief als de participanten van het halve marathon en zal er aanwezig zijn om alles in goede banen te laten lopen.

Ben jij ook sportief en avontuurlijk? Schrijf je dan in voor de halve marathon en kom langs bij ons om de Ford Focus Active uit te proberen. 


Inschrijven halve marathonNeem contact opKom langs


Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen