Veldwerk Halve Marathon Oostland is succesvol afgerond

10-9-2019
 • Ford Transit Custom en Ford Transit Connect
 • Zondag 8 september 2019 deden wij mee aan de Veldwerk Halve Marathon Oostland hier in de regio. De halve marathon begon en eindigde in Pijnacker. Naast het hardlopen, reden ook onze Ford auto’s mee ter ondersteuning. Zoals onder andere onze Ford Transit Custom en Ford Transit Connect. Beide hebben de benodigde laadruimte waardoor ze perfect waren voor het ondersteunen van de halve marathon. Wilt u meer weten over deze twee auto’s?

  Transit CustomTransit Connect


 • Ford Puma interieur met opties
 • Over elk detail is nagedacht

  Naast deze halve marathon kon er ook aan 10km, 5km en zogenoemde Kidsruns meegedaan worden. Wilt u meer weten over het evenement? Kijk dan op de evemenenten website of naar ons vorige nieuwsbericht over het evenement. Onze commercieel medewerker Niels Wiggers heeft de 10km gelopen. Hij heeft hierbij voor zichzelf een nieuw persoonlijk record neergezet. Het was dus een algeheel zeer geslaagde dag.

  Neem contact op


 • Ford Puma Titanium X met luxe voorstoelen binnekort beschikbaar
 • Ook was onze Ford Focus Active aanwezig ter ondersteuning van het evenement. De Ford Focus is dit jaar de meest populaire Ford personenauto in Nederland. De Active variant is van alle varianten ook mede wegens de naam van deze variant de perfecte keus voor dit evenement. Wil je meer weten over waarom wij voor de Ford Focus Active kozen voor dit evenement?

  Ford Focus Active

 Deel dit bericht

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen