Niels en Niels staan hun mannetje bij Ford Van Dijk/Schouten

11-6-2020

Bergschenhoek – Je zou denken dat ze op hun naam zijn aangenomen, maar gelukkig voert kennis de boventoon bij de medewerkers van Ford Van Dijk/Schouten: met Niels van Schaik als chef werkplaats en Niels Wiggers als commercieel manager in de verkoop. Eigenaar Jan Rodenburg kan rekenen op zijn medewerkers; ook in coronatijd staan ze hun mannetje om te zorgen dat elke klant van zowel de showroom als de werkplaats veilig de weg op kan in zijn of haar auto.

Ford heeft niet stilgezeten in de ontwikkeling van nieuwe auto’s. De nieuwe Ford Kuga – net gearriveerd bij Van Dijk/Schouten - bestormt het SUV-segment met laagste verbruik in zijn klasse. Afgestemd op de Nederlandse marktvraag zal de Kuga in Nederland met twee aandrijflijn varianten geleverd worden; de Kuga Plug-In Hybrid is gekoppeld aan een nieuwe, intelligente 8-traps automaat, terwijl de 1.5 EcoBoost gekoppeld is aan een handgeschakelde zestraps transmissie. Binnenkort verwacht Ford in Bergschenhoek tevens onder andere de nieuwe Fiesta en Focus Mild-Hybrides.

Nieuwe Kuga

De nieuwe Kuga is de eerste SUV op basis van Fords nieuwe C2-platform. Dit platform draagt bij aan een betere aerodynamica, een tot wel 80 kg lager gewicht ten opzichte van zijn voorganger en een lager brandstofverbruik. Het gestroomlijnde silhouet, de lange motorkap, vlakke achterruit en lage daklijn zorgen voor een energieke, dynamische uitstraling. De uitvoeringen Trend,Titanium, ST-Line en Vignale benadrukken elk op hun eigen manier de persoonlijkheid van de bestuurder.

In Europa is de Kuga de succesvolste SUV van Ford en na de Fiesta en de Focus de bestverkochte Ford. De Ford Kuga is beschikbaar met de keuze uit twaalf carrosseriekleuren en die kost de komende jaren in de plug-in uitvoering slechts de helft aan wegenbelasting.

Ford Kuga


Elk model

Van elk Ford-model dat in Europa op de markt komt, ontwikkelt Ford een geëlektrificeerde versie. Voor het einde van 2021 loopt het aantal geëlektrificeerde modellen hierdoor op tot achttien. De Kuga biedt een comfortabel, ruim en flexibel interieur; met (ook achterin) meer  knieruimte en extra ruimte op schouder- en heuphoogte. Het interieur is uitgerust met technologieën die het comfort en de connectiviteit verbeteren. De FordPass-app biedt ook nieuwe functies voor de Kuga Plug-In Hybrid. Smartphones zijn via Bluetooth eenvoudig te verbinden en met stemcommando’s zijn gemakkelijk de audio, navigatie en klimaatcontrole te bedienen. De Kuga is de eerste SUV van Ford in Europa en wordt ook leverbaar met een head-up display. Dat projecteert essentiële informatie op de voorruit in het blikveld van de bestuurder, die daardoor zijn ogen op de weg kan houden.

Ford modellenVoertuigen voorraad


Minder kosten

Mild hybride voertuigen zorgen ervoor dat er zuiniger kan worden gereden in stedelijke gebieden en bij korte ritten met veel stoppen en starten. De EcoBoost Mild Hybrid benzinemotor komt beschikbaar op de Fiesta, Focus en de nieuwe Puma – die al een paar maanden in de showroom te bekijken is en eveneens als demo van de zaak rondrijdt - in combinatie met de 1.0 EcoBoost benzinemotor. De EcoBlue Mild Hybrid dieselmotor is beschikbaar op de nieuwe, Transit Custom en Transit en maakt gebruik van de laatste Euro 6 diesel technologie.

De nieuwe Ford Focus in EcoBoost Hybrid uitvoering is er bijna. Net zo comfortabel, net zo dynamisch, maar wel stukken zuiniger. Deze combineert een pittige benzinemotor met een elektromotor met 48V accu die automatisch wordt opgeladen tijdens het remmen. Je hebt dus geen kabels nodig en hoeft geen oplaadpunten te zoeken.

 Deel dit berichtFoto - Niels van Schaik (links) en Niels Wiggers maken samen deel uit van het team van Ford Van Dijk/Schouten.

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen