Onderhoud op maat bij de Forddealer

12-11-2020

Bergschenhoek - Als officieel Ford dealer en servicepunt heeft Ford Van Dijk/Schouten  jarenlange ervaring en expertise in het onderhouden van personen- en/of bedrijfswagens. “Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur, gecombineerd met continue bijscholing van onze monteurs kunnen wij uw auto op een efficiënte manier in topconditie houden”, weet het vakbekwame team.


Daarnaast kijken wij altijd in overleg met u wat het beste onderhoud is voor uw situatie. Wellicht heeft u afgelopen jaar een stuk minder, of juist meer kilometers gereden dan u gewend bent en is uw auto daarom toe aan een ander type onderhoud. Om deze reden lopen wij uw auto altijd eerst grondig na voordat we aan het onderhoud beginnen. Op deze manier worden er geen zaken over het hoofd gezien en worden er geen onnodige kosten gemaakt. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid tot het halen en brengen van de auto indien u niet in de gelegenheid bent om zelf langs te komen.


  • Winterinspectie
  • Winterinspectie

    Vanwege alle maatregelen omtrent Covid-19 en om de gezondheid van zowel onze medewerkers als klanten te beschermen hebben wij besloten om dit jaar geen winterinspectiedag te organiseren. Om toch te zorgen dat iedereen veilig te winter doorkomt kunt u tot en met 31 januari een wintercheck laten uitvoeren voor slechts €19,95,-. Bij deze wintercheck controleren we uw auto onder andere op de staat van de banden, remmen, ruitenwissers, vloeistoffen, V-snaar, verlichting, accu en kachel. Daarnaast is het winterbandenseizoen ook weer begonnen. Waarom winterbanden? Indien u wel winterbanden heeft maar geen ruimte om deze op te slaan kunnen wij dit ook voor u doen! Bandenwissel inclusief opslag. Plan uw afspraak in via de website of wel ons even op!

    Neem contact opBoek een afspraak


Bedrijfswagens

Ford Bedrijfswagens heeft ook in het derde kwartaal zijn succesformule gecontinueerd. Ondanks de nog steeds uitdagende marktomstandigheden realiseerde het merk wederom een hoger marktaandeel. De nieuwe modellen en diensten slaan duidelijk aan bij Nederlandse ondernemers en ook de bestaande modellen scoren uitstekend. In september was Ford Bedrijfswagens het op één na meest verkochte bedrijfswagenmerk van Nederland en waren de verkopen zelfs hoger dan in dezelfde maand vorig jaar en het vierde kwartaal is veelbelovend.

Ford heeft vorige maand de nieuwe 5.0-tons Transit-uitvoering aangekondigd. Klanten kunnen nu bij de Ford-dealer kiezen uit een bedrijfswagen met een gespecificeerde totale voertuigmassa van 5.000 kg.

De nieuwe 5.0-tons Transit is de meest veelzijdige Ford Transit bedrijfswagen ooit; leverbaar in veel varianten met verbeterde wielophanging, aandrijflijn en remmen. Een paradepaardje in Transit-reeks leverbaar met totale voertuigmassa van 5.000 kg en netto laadvermogen van 2.383 kg voor gesloten bestelauto of 2.558 kg voor de chassis cabine met af-fabriek open laadbak

HDT (Heavy Duty Truck) 170-pk 2.0-liter EcoBlue-dieselmotor zorgt voor duurzaamheid, prestatievermogen en laag brandstofverbruik. Een toonaangevende automatische 10-versnellingsbak is optioneel. De totale voertuigmassa en het laadvermogen zijn verbeterd ter ondersteuning van zware toepassingen bij nuts- en bouwbedrijven. Bovendien opent het aanzienlijke ombouwmogelijkheden voor hulpdiensten en openbaar vervoer.

Nieuwe Bedrijfswagens Voorraad Bedrijfswagens


Financiering

Kiest u voor een financiering met een looptijd van maximaal 4 jaar? Dan betaalt u nu geen rente over uw financiering! Zeker bij 48 maanden kan dit oplopen tot een behoorlijk voordeel. Bovendien betaalt u nu de eerste 3 maanden geen aflossing! U hoeft voor deze actie niet apart naar de bank: u kunt de financiering eenvoudig regelen via Ford Credit. Zo heeft u bij Ford één aanspreekpunt voor de nieuwe bedrijfswagen én de financiering. De Ford dealer ontvangt u graag en rekent het maandbedrag voor uw nieuwe bedrijfswagen snel voor u uit.

Zakelijk FinancierenParticulier Financieren


Contact

Ford van Dijk/Schouten Bergschenhoek B.V.
  010-5212308
  [email protected]


 Deel dit bericht


Foto

Bij de wintercheck controleren we uw auto onder andere op de staat van de banden, remmen, ruitenwissers, vloeistoffen, V-snaar, verlichting, accu en kachel.

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen