Nieuws van Ford van Dijk/Schouten in Bergschenhoek

8-10-2021

Bergschenhoek - Al jarenlang een vertrouwd adres is Ford Van Dijk/Schouten aan de Bergweg Zuid 92a (Vroeger Weg en Land 4). Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's wordt ook het onderhoud van a tot z geregeld. Ook voor schadeherstel kunt je bij Ford Van Dijk/Schouten terecht.


 • "Tijdens de lockdown is de showroom een tijdje helemaal dicht geweest. Uiteindelijk is alles stap voor stap langzaam open gegaan en mocht er eerst op afspraak weer iemand in de showroom komen kijken waarna het uiteindelijk allemaal open is gegaan", zegt Niels Wiggers, commercieel manager. "Niemand kon zonder afspraak binnen lopen. Nu dat wel weer kan zien we dat mensen nog steeds niet zomaar even komen kijken. De klanten komen gericht langs en weten over het algemeen precies wat ze willen. Als we het zelf niet hebben staan, gaan we voor de klant op zoek. Klanten willen graag een betrouwbaar en duidelijk advies zonder gedoe. Door de kleinschaligheid van één vestiging waarin wij hier werken kunnen we dat bieden en weten klanten ook waar ze aan toe zijn. Ten opzichte van een grote dealer, waar je eerder een nummer bent, is de klantenbinding bij ons groot".


 • Elektrisch

  Ook Ford richt zich op het elektrische rijden. Met de ultra-efficiënte Ford Mustang Mach-E behaalde Ford een aantal Guinness World Records. Afgelopen juli reed een achterwiel aangedreven (RWD) Mustang Mach-E met Extended Range-batterij een nieuw Guinness World RecordTM, behaald op het gebied van energie-efficiëntie. De auto wist meer dan 10 kilometer per kWh af te leggen. Bij een nieuwe recordpoging afgelopen maand, behaalde de Mustang Mach-E een nieuw Guinness World RecordTM met de kortste laadtijd voor een elektrische auto op de langste reis op het vasteland van Groot-Brittannië, namelijk 1.350 kilometer. De Mustang Mach-E stond slechts 43 minuten en 13 seconden aan de lader, waarmee het vorige record met ruim 30 minuten werd verbroken.

  De Mustang Mach-E haalde ook een Guinness World RecordTM doordat de Mustang Mach-E op deze route slechts eenmaal hoefde te stoppen om te laden.


 • De Ford Kuga Plug-In Hybrid is Europa’s bestverkochte plug-in hybride in de eerste helft van dit jaar.

  Berijders van Kuga Plug-In Hybrid legden dit jaar 49 procent van de gereden kilometers af op elektriciteit uit een extern laadpunt. Gezien de prijzen van benzine en elektriciteit kan de berijder van een Ford Kuga Plug-In Hybrid aanzienlijk besparen op de (brandstof)kosten. De puur elektrische actieradius bedraagt 56 kilometer, het benzineverbruik 1,4 l/100 km.

  De batterij in de auto kan niet alleen aan een extern oplaadpunt worden opgeladen, de Kuga Plug-In Hybrid laadt ook onderweg de batterij automatisch bij door middel van regeneratieve laadtechnologie. Die technologie wint de bewegingsenergie, die normaliter verloren gaat tijdens het remmen of uitrollen terug en slaat die als elektriciteit op in de batterij.

  Daarnaast komt Ford begin 2022 met de nieuwe Fiësta, met een zelfverzekerd nieuw design en voorzien van een uitgebreid technologiepakket. De nieuwe Fiesta is leverbaar met mild hybride aandrijflijn en daarmee is de compacte hatchback klaar voor de toekomst. Technologie van de nieuwste generatie zorgt dat de nieuwe Fiesta een nog betere, intelligentere en verbonden rijbeleving biedt. Alle versies van de nieuwe Fiesta zijn voor het eerst voorzien van led-koplampen.

  Ford Kuga TitaniumNieuwe Ford Fiesta


 • Voortgaande elektrificatie

  Ford maakte eerder dit jaar bekend dat medio 2026 alle modellen in zijn personenautogamma in Europa emissievrij kunnen rijden – volledig elektrisch of als PHEV. Tegen 2030 zijn alle nieuwe personenauto’s van Ford volledig elektrisch aangedreven.

  Neem contact op

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen