Tijd voor verandering

13-6-2022
 • Waarom gaan wij verhuizen?
  In de huidige tijd hebben wij te maken met veranderingen. Eerst Corona en nu de oorlog in Oekraïne. Beide hebben op dit moment een behoorlijke impact op de samenleving en de economie. Wat brengt de toekomst; tekort aan personeel, lange levertijden op nieuwe voertuigen en sales structuur welke gaat veranderen in online bestellen van auto’s. Voor ons betekent het nog harder gaan werken. En dan stel je de vraag: gaan wij zo door in dit tempo? Ook met alle veranderingen in het vooruitzicht, moeten we weer op zoek naar andere mogelijkheden. “Dat komt later wel” is bij velen herkenbaar. Maar wanneer is later?

  Volgend jaar word ik 60 en heb ik ruim 40 jaar in deze branche gewerkt. Dan wordt het tijd voor wat anders. Een goedlopend bedrijf beëindigen, is iets waar we veel moeite mee hebben. Dus ga je op zoek naar een oplossing. Zeker voor je klanten en huidig personeel wil je iets bieden. De reacties zijn voornamelijk: “Jammer, maar we begrijpen het wel”. Dat geeft ons ook wel een gevoel van: we hebben iets goeds gedaan. Bedankt!

  Wat gaat er gebeuren?
  Autobedrijf Leo van der Wel neemt de activiteiten van Ford Van Dijk/Schouten per 1 juli 2022 over en gaat onder één dak verder aan de Bergweg Zuid 92a. Op deze manier komt er een grotere werkplaats en showroom. Het technische personeel verhuist ook mee. Niels van Schaik (werkplaats) zal Ford gaan sturen en met zijn huidige kennis is dit zeer welkom en voor de klanten een bekend gezicht. Niels Wiggers (verkoop) heeft een functie aanvaard bij Ford Nederland en blijft daardoor wel met het merk Ford verbonden. Ikzelf blijf zeker nog een aantal maanden betrokken om Maurice van der Wel kennis te laten maken met de Ford wereld. Ook komen er nog een behoorlijk aantal nieuwe auto’s om af te leveren na 1 juli 2022. De afleveringen hiervan blijf ik voorlopig zeker nog begeleiden.

  Wat verandert er voor u als klant?
  Eigenlijk niet zoveel. Autobedrijf Leo van der Wel is 400 meter van Weg en Land 4 verwijderd. De telefoon, digitale planning en e-mail blijft hetzelfde. De winterbanden in opslag gaan ook gewoon mee. Kortom, u komt bij een ander adres met een paar nieuwe gezichten.

  Vakkundig, Vertrouwd en Dichtbij zijn de kernwoorden van Autobedrijf Leo van der Wel. Samen met Ford Van Dijk/Schouten, James Autoservice en Autohopper (autoverhuur) klaar voor de toekomst.

  Wij hebben er vertrouwen in!

  Jan en Annelies RodenburgNieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen