De nieuwe Ford bedrijfswagens staan voor u klaar

18-6-2014
Bij Ford van Dijk/Schouten zijn de nieuwste bedrijfswagens van Ford gearriveerd. Wij nodigen u van harte uit om de nieuwe Ford Courier, Ford Connect, Ford Custom en Ford Transit te bezichtigen. Uiteraard kunt u ook een proefrit (linken) aanvragen, zodat u zelf de noviteiten beleefd.

De Ford Courier, de Ford Connect, de Ford Custom of de Ford Transit kunnen u in verschillende behoeften voorzien.
Proefrit aanvragen

Ford Courier

De Ford Courier is betrouwbaar, uiterst zuinig en comfortabel. Deze bedrijfswagen is makkelijk te besturen en eenvoudig te parkeren. De Ford Courier heeft een eigentijdse uitstraling. Met het zuinigste brandstofverbruik in zijn klasse is dit een goede investering.
Proefrit aanvragen

Ford Connect

De Ford Connect is een praktische bedrijfswagen. Deze Ford bedrijfsauto beschikt over zeer grote laadruimte en is uitzonderlijk laag in brandstofverbruik. Met slechts 20% bijtelling en zijn unieke technologieën is dit een bedrijfswagen die u de juiste richting op brengt. 
Proefrit aanvragen

Ford Custom

De Ford Custom zet de norm voor functionaliteit en efficiëntie. Deze bedrijfswagen heeft het scherpste brandstofverbruik in zijn klasse en beschikt over brandstofbesparende ECOnetic technologieën. Comfortabel, duurzaam en functionaliteit zijn eigenschappen die de Ford Custom typeren.

Ford Transit

De Ford Transit is nu al te bestellen en vanaf april 2014 leverbaar. U kunt kiezen uit voorwielaandrijving, achterwielaandrijving en vierwielaandrijving. Met zijn maximale laadruimte tot 15.1 m3 en de mogelijkheid om spullen tot 4.2 meter lengte te vervoeren is dit een geweldige bedrijfswagen.


Of u nu een zuinige, intelligente of duurzame bedrijfswagen zoekt, of juist een bedrijfswagen met grote laadruimte. Al deze mogelijkheden zijn voorhanden met de bedrijfswagens van Ford. Wilt u meer informatie? Bij Ford van Dijk/Schouten delen wij graag onze kennis, zodat we ook u de juiste richting op kunnen sturen.

Neem contact met ons op, of vraag een proefrit aan. 

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen