Ford Dealer Ardea Delft wegens omstandigheden gesloten

1-9-2014
Ford Dealer Ardea Delft moet vanwege onvoorziene omstandigheden haar deuren sluiten. Ardea Delft was voor vele zakelijk rijders en particulieren een vertrouwde Ford Dealer. De Ford rijders uit de regio Delft en Pijnacker-Nootdorp zijn uiteraard bij een andere Ford dealer in de regio Delft welkom voor het onderhoud van hun personenauto of bedrijfswagen.

Ford van Dijk / Schouten is de Ford dealer voor Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker-Nootdorp, Kralingen en Hillegersberg (Rotterdam-Noord). De showroom en garage van Ford van Dijk / Schouten is gevestigd op bedrijventerrein Weg en Land in Bergschenhoek. Bergschenhoek is vanuit Delft Centrum in 15 minuten bereikbaar via de A13 en N209, of via de N470.

Bij Ford van Dijk / Schouten zijn Jan en Annelies Rodenburg al jarenlang de bekende gezichten. Samen met de medewerkers werken zij iedere dag weer aan een optimale klanttevredenheid. Zij zullen ook voor u klaar staan en zorgen dat u tevreden de juiste richting op gaat.

Uw Ford Dealer in Lansingerland, Pijnacker en Nootdorp
Ford van Dijk / Schouten is de Ford dealer van Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker-Nootdorp. Andere gemeentes die in de buurt gelegen zijn van onze Ford garage en Ford showroom zijn Zoetermeer en Delft. Ook particulieren en bedrijven uit in Zoetermeer en Delft rijden naar tevredenheid een Ford personenauto of Ford bedrijfswagen. Ford van Dijk schouten uit Bergschenhoek is zeer nabij gelegen van de gemeentes Zoetermeer, Delft en de wijken Hillegersberg en Schiebroek in Rotterdam. 

APK en onderhoud in het Oostland
Ford van Dijk / Schouten is gespecialiseerd in onderhoud en APK van Ford personenauto’s en Ford bedrijfsauto’s. U bent bij Ford van Dijk / Schouten aan het juiste adres voor:
 • APK
 • Reparatie
 • Ford personenauto’s
 • Ford bedrijfswagens
 • Onderhoud (hierbij is haal-en brengservice mogelijk)
 • Occasions Ford
 • Zomerbandenwissel incl. opslag
 • Winterbanden wissel incl. opslag
 • Accessoires
 • Ruitschade
 • Schadeherstel
 • Ford Motorcraft onderdelen
 • Originele Ford onderdelen
Wij zijn de Ford Dealer voor regio Pijnacker-Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk en de wijken Schiebroek en Hillegersberg in de gemeente Rotterdam.

APK keuring van uw Ford in Delft en omstreken
In de regio Delft vindt u verschillende dealers voor uw APK. Bent u woonachtig in Delft, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Zoetermeer of de wijken Hillegersberg of Schiebroek in Rotterdam en op zoek naar een gedegen autobedrijf voor uw APK keuring? De Ford specialisten van Ford van Dijk / Schouten maken uw APK keuring graag in orde. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van Ford personenwagens en Ford bedrijfswagens, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij helpen u graag de juiste richting op.

Ford van Dijk/schouten in uw regio
Ford van Dijk / Schouten is gevestigd in Bergschenhoek en een erkend Ford dealer. Woont u in Lansingerland - voormalig Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, de wijken Hillegersberg en Schiebriek in Rotterdam, Pijnacker-Nootdorp, Delft of Delfgauw? Bent u op zoek naar een officiële Ford dealer? Kom graag eens bij ons langs. Wij informeren u op eerlijke wijze over onze occasions, Ford bedrijfswagens en Ford personenauto’s. Ons autobedrijf Ford Van Dijk / Schouten is gevestigd op industrieterrein Weg en Land in Bergschenhoek.

Ford occasions Delft en Zoetermeer
Als u op zoek bent naar een occassion in de regio Delft of Zoetermeer kunt u bij verschillende autobedrijven terecht. Ford van Dijk /Schouten is gelegen in Bergschenhoek en gemakkelijk bereikbaar vanuit Zoetermeer en Delft. Ford van Dijk /Schouten is erkend Ford dealer en helpt u graag bij het vinden van de juiste occasions. Veel bewoners uit de regio hebben al een Ford bedrijfswagen of een Ford personenauto bij ons gekocht. Met het kopen van een Ford bij Ford van Dijk / Schouten kiest u voor zekerheid, eerlijke communicatie en vertrouwen.

Tot ziens in onze showroom.

Jan & Annelies Rodenburg

Van Dijk/ Schouten Bergschenhoek B.V.
Weg en Land 4
2661 DB Bergschenhoek
Lansingerland

Telefoon: 010-5212308
Fax: 010-5220119

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen