Succesvolle ondernemersavond Ondernemend 3B

24-9-2014
Donderdag 18 september waren de leden van Ondernemend 3B te gast bij ons autobedrijf. Ondernemers uit Bergschenhoek, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs werden in onze werkplaats en showroom ontvangen. Iedereen was aangenaam verrast door de mooie en originele ontvangst. De werkplaats was zelfs zo schoon gepoetst, dat de gasten aan de werkbrug van het buffet konden genieten! Sfeermaker in de showroom was de Ford F100 uit 1955.

Welke richting wilt u op? 
Namens Ford Nederland vertelde Maarten Bos hoe Ford constant bezig is met de ontwikkeling van nieuwe modellen. De nieuwe lijn Ford bedrijfswagens werd die avond gepresenteerd. De vier Ford bedrijfswagens, Ford Courier, Ford Connect, Ford Custom en Ford Transit, werden besproken en toegelicht. De bedrijfswagens en personenauto’s kenmerken zich door de nieuwe technologieën en duurzaamheid.

Energiezuinig rijden in een overvloed van luxe
De nieuwe Ford Mondeo en Ford C-Max werden ook door Maarten Bos geïntroduceerd. Binnenkort kunt u deze nieuwe modellen bewonderen in onze showroom: de volledig nieuwe Ford Mondeo en de Ford C-MAX Plug-in Hybride. De nieuwe Ford C-MAX Plug-In Hybride is een technisch hoogstandje met lederen bekleding, 8-inch navigatie met touchscreen, panorama dak, automatisch inparkeren en nog veel meer. De automatische transmissie zorgt voor een optimaal rijgenot en u heeft dankzij de hoge zitpositie goed zicht. Met maar 7% bijtelling een fantastische auto voor zakelijk rijden.

Ondernemen is topsport 
Dit onderstreepte wielrenner Tim Rodenburg tijdens zijn aanwezigheid. De ambitieuze Tim wordt gesponsord door Ford van Dijk/Schouten. Tim fietst nu als clubrenner bij de Restore en volgend jaar is hij prof B wat inhoud dat hij continentale renner wordt. Men kon op deze avond met hem in gesprek over hoe het is om mee te doen in de top van het wielrennen en wat hierbij komt kijken.   

Ford bedrijfswagenlijn 
In de showroom en buiten op het terrein stond de geheel nieuwe bedrijfswagenlijn van Ford gepresenteerd. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de ondernemers uiteindelijk heerlijk buiten of in de showroom nog even napraten over de avond. Het was een 'ouderwets' gezellige avond, waar wij met plezier een bijdrage aan hebben geleverd.   

Wij bedanken alle ondernemers voor hun komst en kijken terug op een geslaagde avond. 

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen