Kom naar de gratis winterinspectie op zaterdag 8 november 2014

27-10-2014
U merkt het buiten al. Meer wind, regen en een dalende temperatuur. De komende tijd zal de temperatuur alleen maar verder dalen en het laatste waar u zin in heeft is straks in de vrieskou een auto te hebben die niet start. Wij willen dat onze klanten veilig en vertrouwd tijdens de wintermaanden op weg gaan.

Goed voorbereid de winter in
Ook al wordt de auto goed onderhouden, nachtvorst kan al snel problemen veroorzaken. Om u goed voor te bereiden op de winter, of wellicht de wintersport, bieden wij op zaterdag 8 november een GRATIS winterinspectie aan. Normaal betaalt u voor deze inspectie € 19,95.

Maak voor 5 november a.s. een afspraak
Wilt u 8 november langskomen? Maak dan voor woensdag 5 november a.s. een afspraak door te bellen met 010-52 123 08. Handig om deze dag ook gelijk uw winterbanden te wisselen. Bent u direct winterklaar! Wat houdt de winterinspectie in?
De winterinspectie houdt in dat wij een check uitvoeren en uw auto controleren op belangrijke onderdelen zoals:

  • Verlichting
  • Ruitenwissers
  • Banden
  • Accu
  • Remblokken
  • Werking van ruitensproeiers gecontroleerd
  • Vitale onderdelen van het koelsysteem
  • Waterslangen
Leuke attentie
Iedere Ford-bezitter ontvangt tijdens de Winterinspectie-dag, zo lang de voorraad strekt, een leuke attentie van ons. 

Kunt u deze dag niet?
Geen probleem! Ook op een andere dag kunt u bij ons terecht voor de uitgebreide winterinspectie. Voor € 19,95 voeren wij een volledige controle uit inclusief drie maanden garantie op de gecontroleerde en goedgekeurde onderdelen. Winteraccessoires
Juist in de wintermaanden maken veel Ford-rijders gebruik van verschillende winteraccessoires. zoals een skibox, sneeuwkettingen of bijvoorbeeld dakdragers. Ook voor deze producten kunt u bij ons terecht. Speciaal voor onze klanten hebben wij enkele aantrekkelijke aanbiedingen voor de winterperiode. Informeer hier gerust eens naar bij een van onze verkopers.

Maak direct een afspraak voor de winterinspectie door te bellen met 010-52 123 08.

Tot ziens op zaterdag 8 november!


Jan & Annelies

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen