Ford Van Dijk / Schouten in De Heraut

Ford dealer sponsor Halve Mara

6-9-2016
Ford Van Dijk / Schouten sponsorde de vierde editie van de Halve Marathon Oostland op zondag 4 september 2016. Auto's werden beschikbaar gesteld aan de organisatoren van de halve marathon, de 10km, de bedrijvenloop en de Kidsrun en Van Dijk / Schouten verzorgde de bewegwijzering en het transport. Naar aanleiding van de hardloopevenementen verscheen een artikel over Ford Van Dijk / Schouten in de lokale krant De Heraut.

De Heraut, het nieuws- en advertentieblad voor Lansingerland, schreef op 24 augustus:

Niet alleen als Ford dealer, maar ook als sportief ondernemer is Ford van Dijk/Schouten onderscheidend actief. “We zijn de dealer dichtbij waar de klant terecht kan voor zowel betrouwbaarheid als een goede prijs,” aldus de Hoekse Forddealer Jan Rodenburg die met zijn bedrijf Ford van Dijk/Schouten gevestigd is op Bedrijventerrein Weg en Land te Bergschenhoek.

“Persoonlijk contact en korte lijnen zijn bij ons eerder regel dan uitzondering en dat weten inmiddels niet alleen al onze klanten in Lansingerland, maar ook die in de randgemeenten Rotterdam, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp, want ook vanuit de verre omtrek weet de klant ons inmiddels te vinden.”

Jan vertelt in de krant uitgebreid over de werkplaats, de huidige aanbiedingen en over de nieuwe en gebruikte auto's die Ford Van Dijk / Schouten op voorraad heeft. "Het hoeft niet altijd een splinternieuwe auto te zijn waar goed in gereden kan worden. We hebben een geregistreerde voorraad goede gebruikte auto’s met extra voordeel", zegt Jan. Ook kondigt hij aan dat binnenkort de nieuwe Ford Ka + en de nieuwe ST-line van de Fiesta, de Focus en de Mondeo in de showroom staan. Begin 2017 is ook de nieuwe Ford Kuga verkrijgbaar in Bergschenhoek.

Lees het hele artikel in De Heraut Autonieuws.

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen