Nieuwe Transit Custom Sport-reeks

30-11-2016

Ford onthulde de Transit Custom Sport-reeks tijdens het Ford Go Further evenement in de Ford-fabriek in Niehl bij Keulen. Deze bestelbussen, met de kenmerkende dubbele streep op de motorkap, kunnen nu worden besteld in veel meer carrosserievarianten, waaronder Van, Kombi en Double-Cab-In-Van en met korte en lange wielbasis. De nieuwste Tourneo Custom people mover kan ook met dit sportpakket worden uitgerust.

De nieuwe Transit Custom- en Tourneo Custom-modellen worden aangedreven door de unieke 170 pk Ford EcoBlue-dieselmotor. De Tourneo Custom wordt nu ook aangeboden met nieuwe functies en technologieën, zoals een automatische zestraps SelectShift-transmissie, een in dit segment uniek luchtveringssysteem achter en aantrekkelijke nieuwe 17″ lichtmetalen velgen.

Transit Custom en Tourneo Custom met Ford EcoBlue-diesel

Ford introduceerde eerder dit jaar de ultramoderne Ford EcoBlue-dieselmotor voor de Transit Custom- en Tourneo Custom-modellen. Deze Euro6-motor biedt aanzienlijk lagere eigendomskosten en hoge prestatievoordelen, met een tot 13 procent lager brandstofverbruik en 20 procent meer koppel bij lage snelheden.

Meer nieuwsTransit CustomTourneo Custom

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen