Lansingerland is twee trotse ondernemers rijker

2-12-2016
Juiste cohesie op bedrijventerrein Lansingerland

Bergschenhoek – Met de levering van een aantal nieuwe auto’s – driemaal de Ford Transit in de pick-up uitvoering en even zoveel keer de Ford Transit Connect – (drie Transit Connect uitvoeringen) hebben twee ondernemers van bedrijventerrein Weg & Land elkaar (weer) gevonden. Nadat al eerder de Connecten waren afgeleverd volgde vrijdag 25 november de levering van de drie Ford Transit’s pick-ups die stonden te stralen voor het bedrijf van Stuit en geleverd werden door Ford Van Dijk/Schouten.

De spierwitte wagens kregen allemaal de huisstijl van Stuit erop; als visitekaartje van het Hoekse Aannemingsbedrijf Stuit BV dat actief is in de Grond-, Water- en Wegenbouw.
Waarom de keuze gevallen is op Ford? Directeur Edwin de Kleijn is daar duidelijk in. “We zijn tevreden over Ford Van Dijk/Schouten. Dit automobielbedrijf van Jan Rodenburg met korte lijnen, dezelfde instelling wat bedrijfsvoering en klantgerichtheid betreft en niet te vergeten de goede prijs/kwaliteitverhouding vinden we beiden zaken die in orde moeten zijn en het ligt bovendien vlakbij, op hetzelfde bedrijventerrein en vlak natuurlijk ook de goede service niet uit! Business in de buurt.”

Euro 6
Beide typen Ford voldoen met Euro 6 motoren aan de laatste milieu eisen. “Daar willen we bewust in investeren, maar daarbij wordt het tevens steeds vaker gevraagd door onze klanten,” realiseert De Kleijn zich. “Duurzaamheid staat steeds meer centraal in de samenleving en als bedrijf werk je daar zoveel mogelijk aan mee. Belangrijk voor het milieu en voor het bedrijf om sneller in aanmerking te komen voor een werk dat verantwoord en vakkundig uitgevoerd kan worden.”

Visitekaartje
Edwin vindt het belangrijk dat zijn medewerkers met kwalitatief goed en degelijk gereedschap werken en er netjes bijrijden. “Daarmee zijn ze het rijdend visitekaartje van Stuit. Daarom hebben we bewust gekozen voor witte auto’s met een duidelijk logo erop. Het presenteert een mooie, frisse uitstraling en daarmee zijn we onderscheidend en opvallend; ook op de weg.”

Best verkocht
De Ford Transit was in 2015 de best verkochte bestelauto ter wereld. In de eerste drie kwartalen van 2016 staat inmiddels al weer een stijging van 18,6% in de boeken. Jan Rodenburg weet: “De Transit en de Transit Connect zijn uitgerust met een volledig vernieuwde generatie krachtige Ford EcoBlue Euro 6 motor die naast een lager brandstofverbruik ook langere onderhoudsintervallen en 13% lager brandstofverbruik biedt. Dus garant staat voor low cost of ownership Daarnaast is er een verbeterd vierwielaandrijfsysteem en is er ook een automaat leverbaar voor de Transit. Een bij uitstek geschikte bedrijfsauto dus en een goede keuze.”

Zoekt u een bedrijfswagen? Neem contact met ons op

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen