Een nieuwe Ford voor een hele scherpe prijs

2-3-2017

Koop een voorgeregistreerd model bij Ford Van Dijk/Schouten

Ford Van Dijk/Schouten kan als geautoriseerd Ford-dealer vrijwel alle Ford-modellen direct uit voorraad leveren. Samen met een groep Ford-dealers kopen we auto’s in grote hoeveelheden in. Het voordeel dat dankzij deze samenwerking behaald wordt rekenen wij door aan u. Op deze manier rijdt u in een gloednieuwe Ford met duizenden euro’s korting. Wij hebben modellen in veel verschillende kleuren en uitrustingsniveaus op voorraad voor u beschikbaar staan.

In onze showroom in Bergschenhoek kunnen wij maar een beperkt aantal auto’s tentoonstellen, maar we kunnen ter plekke intekenen op de grote voorraad geregistreerde auto’s. Het aanbod voorgeregistreerde auto’s verandert regelmatig. Vraag vrijblijvend naar de huidige voorraad en laat uw persoonlijke voordeel berekenen!

Neem contact met ons op

Houd ook onze website in de gaten. We plaatsen geregeld zeer scherp geprijsde voorgeregistreerde Ford-modellen op onze site.

Bent u niet direct op zoek naar een nieuwe auto, maar weet u al wel wat u zoekt op korte termijn? Geef het aan ons door en wij gaan voor u op zoek. Inspiratie nodig? Bekijk hier de foto’s en specificaties van verschillende uitvoeringen van de Ford Ka+, Ford Fiesta, Ford B-MAX, Ford EcoSport, Ford Focus, Ford C-MAX, Ford Kuga, Ford Edge, Ford Mondeo, Ford S-MAX en Ford Galaxy.

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen