Uw forddealer in Delft, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland

Ford Dealer Lansingerland, Pijnacker, Nootdorp en Rotterdam Noord

U wilt een Ford bedrijfswagen of personen auto kopen in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp, Schiebroek of Hillegersberg? Dan bent u bij Ford van Dijk / Schouten aan het juiste adres. In onze showroom in Bergschenhoek vindt u een grote collectie Ford bedrijfswagens en personenauto’s.

Onderhoud Ford in 3-B hoek
U zoekt een garage in Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker of Nootdorp voor gedegen onderhoud aan uw Ford auto? Onze monteurs zijn Ford specialisten en hebben jarenlange ervaring in het onderhoud van Ford personenauto’s, Ford bedrijfswagens of Ford occasions.

U bent bij Ford van Dijk / Schouten aan het juiste adres voor: 
 • APK
 • Reparaties
 • Ford personenauto’s
 • Ford bedrijfswagens
 • Onderhoud (hierbij is haal-en brengservice mogelijk
 • Occasions Ford
 • Zomerbanden wissel inclusief opslag
 • Winterbanden wissel inclusief opslag
 • Accessoires
 • Ruitschade
 • Schadeherstel
 • Ford Motorcraft onderdelen
 • Originele Ford onderdelen 
Voor de regio Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker-Nootdorp en de wijken Schiebroek en Hillegersberg in de gemeente Rotterdam zijn wij de specialist als het gaat om aankoop van- en onderhoud aan- Ford bedrijfswagens en Ford personenauto’s.

Ford autobedrijf nabij Rotterdam en Delft
Ons autobedrijf is gelegen nabij Delft en Rotterdam, namelijk in Bergschenhoek. Bergschenhoek is onderdeel van de gemeente Lansingerland. Ook Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk zijn onderdeel van deze gemeente. De showroom en garage van Ford van Dijk / Schouten zijn vanuit Delft Centrum in 15 minuten bereikbaar via de A13 en N209, of via de N470. Vanuit Rotterdam Hillegersberg en Rotterdam Schiebroek bent u binnen 10 minuten in onze Ford Garage en Ford Showroom.

Ford dealer van Pijnacker en Nootdorp
Ford van Dijk / Schouten is Ford dealer voor de gemeentes Pijnacker en Nootdorp. Bent u woonachtig in Pijnacker of Nootdorp? Dan bent u van harte welkom bij onze Ford garage en Ford showroom in Bergschenhoek voor de aankoop of onderhoud van uw Ford bedrijfswagen of Ford personenauto. Ons autobedrijf is via de N470 gemakkelijk bereikbaar vanuit Nootdorp en Pijnacker. Voor onderhoud aan uw Ford bieden wij onze klanten ook een haal- en brengservice.

Onderhoud van uw Ford in Delft en omstreken
Heeft u onderhoud nodig aan uw Ford auto en woont u in Delft? Dan zijn er verschillende dealers waar u met uw auto terecht kunt. Ford van Dijk / Schouten bevindt zich op dichtbij Delft en is gemakkelijk bereikbaar via de A13 en N209. Onze Ford specialisten hebben jarenlange ervaring en kennis op het gebied van Ford personenwagens en Ford bedrijfswagens.

Ford occasion kopen in Nootdorp of Pijnacker
U woont in Pijnacker of Nootdorp en wilt een tweedehands Ford bedrijfswagen of Ford personenauto kopen? Dan is Ford van Dijk / Schouten het adres voor de aankoop van uw Ford occasion. Voor de gemeente Pijnacker en Nootdorp zijn wij erkend Ford Dealer. Voor de aankoop van uw Ford occasion kunt u bij onze showroom terecht. Onze showroom bevindt zich in Bergschenhoek op Industrieterrein Weg en Land. Onze adviseurs luisteren naar uw wensen en geven u een eerlijk advies. Bij Ford van Dijk / Schouten gaan we voor een klantrelatie op de langere termijn. Een vertrouwde relatie waarbij onze bestaande klanten zich goed bij voelen.

Tot ziens in onze showroom.

Jan & Annelies Rodenburg

Van Dijk/ Schouten Bergschenhoek B.V.
Weg en Land 4
2661 DB Bergschenhoek
Lansingerland

Telefoon: 010-5212308
Fax: 010-5220119

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen