Ford Transit Custom JDH Promotie en Organisatie

De nieuwe Ford Transit Custom overtreft onze verwachting

Dick en Jannie Hofman van JDH Promotie en Organisatie uit Bleiswijk rijden sinds deze zomer een nieuwe Ford Transit Custom van Ford van Dijk / Schouten. Hun zoon liep stage bij Ford van Dijk / Schouten in Bergschenhoek. “Omdat hij zelf nog geen rijbewijs had, brachten wij onze zoon weleens bij de garage van Jan Rodenburg in Bergschenhoek. Wij spraken Jan regelmatig en hadden direct een goede klik. Onze eigen bedrijfsvoering is gericht op service en betrokkenheid. De werkwijze van Ford van Dijk / Schouten sluit daar perfect op aan. 

Ford Transit vervangt de Nissan Primastar
Onze Nissan Primastar had zijn beste tijd gehad en we waren op zoek naar een andere bedrijfswagen. Tijdens ons eerste bezoek aan de showroom van Ford van Dijk /Schouten kregen we een goede indruk van de mogelijkheden van de nieuwe Ford Transit. Jan bleek net als mijn man Dick een perfectionist te zijn. Het was grappig om te horen dat zij zich allebei storen als een nummerbord niet perfect recht hangt. Dat zijn de kleine dingen die voor ons het verschil maken. 

Grote laadvermogen
Het laadvermogen van de Ford Transit is voor ons van het grootste belang. Voor ons transport van spandoeken, vlaggen, frames, promotieartikelen en bedrijfskleding hebben wij veel laadruimte nodig. Wij hebben de laadruimte van onze nieuwe Ford Transit helemaal ingericht voor onze specifieke werkzaamheden aan vlaggenmasten en frames. De Ford Transit beschikt over een laadschot met doorlaadfunctie dat vinden wij echt een pré. Voor ons transport gebruiken wij bijna dagelijks onze aanhanger van 7 meter. Het maximaal geremde aanhangwagengewicht van 3,5 ton geeft ons een zeker gevoel. 

Vertrouwd en betrokken
Persoonlijk vind ik het grootste pluspunt van Ford van Dijk / Schouten de persoonlijke aanpak van het hele bedrijf, van aankoop tot onderhoud. Bij het ophalen van de Ford Transit bij de showroom in Bergschenhoek, stond Jan al klaar. Hij gaf ons een gedetailleerde uitleg over de functionaliteiten die aanwezig zijn in de bedrijfswagen. Na een maand belde Annelies Rodenburg ons om te horen hoe de Ford Transit ons bevalt. Die betrokken benadering is echt waarin Ford van Dijk / Schouten zich volgens mijn ervaring onderscheidt van de massa. Dit spreekt ons bijzonder aan. 


JDH Promotie en Organisatie 
Jannie Hofman 
Bleiswijk 

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen