Ford van Dijk/Schouten klantensite

Hartelijk welkom bij van Dijk/Schouten, Bergschenhoek

Deze persoonlijke klantensite is bedoeld om u, als onze relatie, volledig op de hoogte te houden van nuttige en praktische zaken rondom uw eigen auto. Daarom heeft u ook een persoonlijke inlognaam en een wachtwoord gekregen. U ontvangt berichten van on via e-mail. Deze berichten zijn alleen aan u gericht en hebben ook uitsluitend betrekking op uw eigen auto('s).

Voorbeelden:

  • U hoort van ons tijdig wanneer de garantie van uw auto('s) verloopt, zodat een eventueel mankement nog snel binnen de garantietermijn kosteloos verholpen kan worden.
  • Natuurlijk maken wij u erop attent als uw auto A.P.K. gekeurd moet worden.
  • Na een onderhoudsbeurt en/of reparatie sturen we na ongeveer vijf dagen een korte e-mail met de vraag of alles tot uw volle tevredenheid is gegaan.
  • U kunt op alle berichten direct reageren. Via de berichten die u ontvangt kunt u altijd direct terugmailen naar [email protected] op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Uiteraard is gewoon de telefoon pakken ook mogelijk.

U kunt via onderstaande knop inloggen op de klantensite door op aan de linker kant van de pagina uw inloggegevens in te vullen. Als er verder nog vragen zijn kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen

Inloggen Van Dijk/Schouten klantensiteNeem contact met ons op
Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen