Van Dijk/ Schouten Bergschenhoek Showroom Gallery

Van Dijk/ Schouten Bergschenhoek Brand New Showroom

Van Dijk/Schouten is weer klaar voor de toekomst

Bergschenhoek – Dat Ford dealer Van Dijk/Schouten werk maakt van de uitstraling voor de toekomst is in de achterliggende maanden overduidelijk geworden. De zaak, gevestigd op een duidelijke zichtlocatie bij de entree van bedrijventerrein Weg en Land te Bergschenhoek heeft een metamorfose ondergaan.

Meteen al bij binnenkomst wordt de bezoeker welkom geheten met een stralend oranje ‘Hallo’ op de wand. De hele showroom is voorzien van een nieuwe vloer en ook de andere wanden in het pand hebben een sprekende kleur (en enkele een pakkende tekst) gekregen. Achter de schermen is ook hard gewerkt, want er is inmiddels een vernieuwde website gelanceerd; alles gericht op de toekomst van en met Ford. Dat geeft vertrouwen en voldoet aan alle gewenste eisen.
Nieuwe modellen

“We boffen met Ford, omdat er ook dit jaar weer enkele mooie nieuwe modellen op de markt worden gebracht waar we trots op zijn. Zoals de nieuwe Kuga, waarvan op www.ford-vandijkschouten.nl een leuk filmpje staat. In het derde kwartaal kunnen we de nieuwe Fiesta verwachten en ook dat is een van de paradepaardjes van Ford. De dealer duur? Niet bij Van Dijk/Schouten, de Ford dealer op Weg en Land. We dagen graag iedereen uit zich eens te oriënteren en er dan nog eens op terug te komen.” De filosofie van dealer Jan Rodenburg is helder: eerlijk, transparant en duidelijk. Bovendien een compleet pakket tegen betaalbare prijzen in zowel de personenauto- als de bedrijfswagenlijn. Ford heeft een sterke personenautolijn, maar ook een complete bedrijfswagenlijn waar veel ondernemers al kennis mee hebben gemaakt; de Transit Courier, de Connect, de Custom en de nieuwe Transit. Een wagen om veilig en snel de weg op te gaan en alle benodigde materialen dicht bij de hand te hebben.”

Vakkundig team

Met een nieuwe showroom, een vakkundig team in zowel de showroom als de werkplaats en een merk waar volop progressie in zit gaat Ford Van Dijk/Schouten met een gerust hart de toekomst in. “Dat krijg je alleen voor elkaar als je het vertrouwen van de klanten krijgt en dat vertrouwen waarmaakt. Ook dat hoort bij onze visie en filosofie die we doorzetten in 2017.”

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen