Ford Huurkoop

Let op! Geld lenen kost geld

Flex Finance

Een traditionele vorm van financieren waarbij je altijd weet waar je aan toe bent.

Met Ford huurkoop heb je de optie om een aanbetaling te doen op jouw auto. Het bedrag dat overblijft betaal je in maandelijkse termijnen plus een vast rentepercentage. Zo weet je altijd waar je aan toe bent! Het fijne aan Ford Huurkoop is dat het flexibel is. Het is namelijk beschikbaar voor nieuwe en gebruikte voertuigen.


Hoe werkt het?

Jouw vaste maandlasten worden berekend door middel van de contractperiode, de aanbetaling en de prijs van de auto. De contractperiode kan liggen tussen 12 - 60 maanden en de aanbetaling is volledig optioneel. Aan het einde van het contract is de auto gewoon van jou, er vanuit gaande dat alle termijnen zijn betaald.


Kenmerken & Voordelen

  • Het rentepercentage staat vast voor de gehele contractperiode.
  • Vaste maandelijkse betalingen.
  • Keuze uit looptijden van 12 tot 60 maanden.
  • Een aanbetaling is optioneel.


Voorwaarden

Ford Credit (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen. Wij als Ford agent treden op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door uw gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Ford Credit en de Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen