Ford Options

Let op! Geld lenen kost geld

Ford Options

Hoe werkt het?

Ford Options werkt zo. Bij aankoop van jouw auto stelt Ford de gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde waarde los je tijdens de looptijd niet af. Je betaalt alleen het verschil, in maandelijkse termijnen plus een vast rentepercentage. Dat maakt Options zo voordelig.

Met Ford Options los je dus alleen af wat je gebruikt. En met een eventuele aanbetaling en de kilometrage beïnvloedt je zelf het maandbedrag. Aan het eind heb je de keus uit drie opties. Volop keuzevrijheid dus.

Ford inruilen voor een nieuwe

Een van de aantrekkelijke mogelijkheden van Options is dat je de 2 of 3 jaar oude Ford weer kunt inruilen voor een nieuwe. Zo rijd je weer in het nieuwste model, met 2 jaar fabrieksgarantie en tegen minimale onderhoudskosten. Is jouw Ford straks meer waard dan de minimaal gegarandeerde restwaarde (TGMW)? Dan krijg je het verschil van ons terug. Dat bedrag kan je dan bijvoorbeeld weer gebruiken als aanbetaling op jouw volgende auto.

De Ford teruggeven

Je hoeft verder niets meer te betalen als de conditie van de auto en kilometrage volgens afspraak zijn. Door de restwaarde garantie blijf je nooit achter met een restschuld als de waarde van jouw auto onverwacht is gedaald. Je geeft de auto simpelweg terug aan Ford en bent van al je verplichtingen af.

De Ford houden

Wil je gewoon in de vertrouwde Ford blijven rijden? Geen probleem. Het enige wat je ons nog hoeft te betalen, is de TGMW – ofwel de door ons gegarandeerde minimum restwaarde. Dat kan je in één keer doen maar als je wilt ook weer in maandelijkse termijnen.

Wil je volledig onbezorgd rijden? Vanaf slechts € 1,- per dag geniet jij van je nieuwe Ford inclusief garantie én onderhoud. Kies voor het Ford Protect Verlengde Garantie in combinatie met een Ford Protect Service Plan Plus. Zo heb je de onderhoudskosten onder controle en ben je verzekerd van de inzetbaarheid van jouw Ford.


Voordelen

De voordelen van Options op een rij:

  • Je kiest zelf het model en de opties
  • Je hebt één persoonlijk aanspreekpunt
  • De auto wordt op jouw naam geregistreerd
  • Met Ford Options kies je voor een formule van korte duur; 2 of 3 jaar.
  • Je geniet steeds van het allernieuwste op het gebied van technologie, comfort, veiligheid en brandstofverbruik
  • Bij afloop van de Ford Options-overeenkomst kies je zelf of je de Ford inruilt voor een nieuwe, teruggeeft of houdt
  • Door om de twee of drie jaar in een nieuwe Ford te stappen beperk je de onderhoudskosten tot een minimum
  • De eerste twee jaar profiteer je van de Ford fabrieksgarantie
  • Door de Toekomstig Gegarandeerde Minimum Restwaarde ben je met Ford Options altijd beschermt tegen eventueel waardeverlies van jouw auto.

Meer informatie of een offerte?

Wij ontvangen u graag om u te informeren over de financieringen van Ford Credit.

Neem contact op Kom langs Financieringstool


Ford Credit (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen. Wij treden op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door uw gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Ford Credit en de Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen