Ford Co-Pilot360 rij hulp technologie

Ford Co-Pilot360 features

Wil je maximaal comfort tijdens elke rit? Daar heb je Ford Co-Pilot360 voor. Dit systeem combineert verschillende technologieën die zorgen voor een geweldige rijervaring. Zo past Adaptive Cruise Control met Stop and Go je cruise control snelheid automatisch aan je voorligger aan. Het systeem kan zelfs snelheidsborden herkennen en je snelheid aanpassen.

Inhoudsopgave


Adaptive Cruise Control met Stop&Go

Adaptive Cruise Control met Stop & Go past je cruisecontrolsnelheid aan je voorligger aan. Voer de gewenste snelheid en afstand tot je voorligger in en de Adaptive Cruise Control houdt automatisch de ingestelde afstand aan als wegens verkeersomstandigheden niet kan worden gereden met de gewenste constante snelheid.

 • Evasive Steering Assist can help you avoid a potential collision with a slower-moving or stopped vehicle detected in front of you. It can provide steering support when there’s no time to avoid hitting something by braking alone.
 • Evasive Steering Assist

  Emergency Steering Assist helpt om je om stilstaande of langzamere voertuigen heen te sturen en botsingen te vermijden. Het systeem gebruikt een radar en camera om langzamere en stilstaande voertuigen voor je te detecteren. Vervolgens helpt het je bij te sturen en die voertuigen te vermijden. De technologie wordt geactiveerd als er niet voldoende ruimte is om een botsing te vermijden door alleen te remmen en je uitwijkt.


Pre-Collision Assist met Automatic Emergency Braking (AEB)

Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection detecteert onderweg via een camera voertuigen en mensen. Het systeem waarschuwt je als er gevaar dreigt voor een botsing met een voertuig, voetganger of fietser. Als je niet op tijd reageert, laat het systeem je voertuig op volle kracht remmen, zodat bepaalde frontale botsingen minder erg of zelfs vermeden kunnen worden.

Emergency Brake Assist is ontworpen om een noodsituatie te herkennen en de druk in het remsysteem te optimaliseren om een maximaal remvermogen te leveren.


Blind Spot Information System (BLIS®)

Het Blind Spot Information System maakt gebruik van radarsensoren om auto's te detecteren die verborgen kunnen zijn in de dode hoek aan beide zijden van de auto. Deze bevinden zich aan beide zijden van je Ford auto en waarschuwen je met een oranje lampje dat duidelijk zichtbaar is in de zijspiegels


Lane-keeping system

Het Lane-Keeping System gebruikt een camera die in de gaten houdt of je per ongeluk jouw rijstrook verlaat. Lane Keeping Alert waarschuwt je door het stuur te laten trillen en geeft ook een zichtbare waarschuwing. Als je langzaam of niet reageert, kan Lane Keeping Aid bijsturen om jouw auto weer veilig naar de juiste rijstrook te leiden. Het systeem is bedoeld voor wegen met meerdere rijstroken, zoals snelwegen, en wordt automatisch uitgeschakeld bij snelheden onder de 65 km/u. Je kan het ook handmatig uitschakelen.

 • Know what’s behind your vehicle with the standard rear view camera and washer that cleans dirt and debris from the lens.
 • Achteruitrij camera

  Paaltjes, fietsen, lage muurtjes… de achteruitrijcamera laat je op een scherm in de middenconsole zien wat er zich achter je bevindt. Het systeem brengt niet alleen moeilijk zichtbare voorwerpen in beeld, het tekent ook virtuele lijnen waarmee je gemakkelijker inparkeert, zelfs in de kleinste plaatsen. De camera wordt automatisch geactiveerd wanneer je de achteruitversnelling gebruikt.


Dynamische bochtverlichting

De led-koplampen van jouwe Ford Auto zorgen voor een precies en intens lichtpatroon. Ze beschikken ook over unieke led-dagrijverlichting met het kenmerkende ontwerp en statische bochtverlichting die de binnenkant van de bocht verlicht wanneer je het stuur meer dan 30 graden draait.


 • Zit je vol vragen en kan je het antwoord erop hier niet vinden? Stel ons de vraag en dan helpen wij je verder!

  Neem contact op


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen