Ford Transit Bedrijfswagens Conversions

Ford Conversions

Zakelijk gebouwd en een harde werker

De Transit bedrijfswagens zijn veelzijdig, duurzaam en bieden uiteenlopende mogelijkheden. Hierdoor is er voor elke zakelijke behoefte een optimaal en kostenefficiënte oplossing. Voorzien van de nieuwste functionaliteiten, is de Transit stijlvol, praktisch en klaar om te werken. Bekijk onze verschillende extra functies die wij kunnen bieden om jouw Transit aan te passen en te personaliseren. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op en dan kunnen wij de opties bespreken.


         

Aluminium laadbak


Gemakkelijk laden en lossen met de aluminium laadbak. Als je een kostenefficiënt voertuig met een professionele uitstraling zoekt, is de Transit met aluminiumlaadbak ideaal. Met z'n laadvermogen tot 2.422 kg en vele handig functies maakt hij niet alleen het werk stukken makkelijker, hij rijdt ook nog eens uiterst comfortabel en vlot. Met een carrosserielengte van 2,85 tot 4,06 meter, vind je ongetwijfeld een passend model. Extra toegevoegde functies zijn bijvoorbeeld het stevige stalen buisvormige kopschot om de cabine beter te beschermen en ladders goed vast te kunnen zetten, maar ook de bevestigingspunten liggen goed verborgen als je ze niet gebruikt en tenslotte ook nog de uitklapbare opstaptredesom eenvoudig toegang te hebben tot jouw vervoerde lading.

Neem contact opKom langs


1-weg Kipper


Lever je regelmatig een grote lading? Dan is dit de ideale oplossing: eenvoudige bediening, robuust en uiterst betrouwbaar. Je werk wordt een stuk eenvoudiger met de handige kantelfunctie. Dankzij z'n slimme ontwerp en duurzame constructie kan hij veel verschillende ladingen aan, onder alle omstandigheden. Onder andere met de automatische vergrendeling wordt jouw werk een stuk makkelijker. Dit volledige automatische systeem bied je prettige ondersteuning en zet de laadbak in gekantelde positie volledig voor je vast. De tweevoudige wegklapbare achterklep is ook een belangrijk onderdeel van de 1-weg kipperlaadbak. Zowel de naar boven geklapte als ''doorsijpel'' stand van de achterklep bedien je eenvoudigmet de aan de zijkant gemonteerde afstandsbediening. Voor extra gemak is er ook een controle-eenheid met alle bedieningselementen handig naast de bestuurdersstoel geplaatst.

Neem contact opKom langs


Gesloten laadbak


Volop functies en ruimte voor grotere ladingen. Werk je met grotere ladingen? Dan is de Transit gesloten laadbak de oplossing. Licht maar krachtig en flexibel genoeg om op allerlei locaties te lossen. De innovatieve ladingsverzekeringen zorgen dat je je lading stevig vast kunt zetten om het op zijn plaats te houden. Verder is er een noodknop om te voorkomen dat het achterlijk per ongeluk sluit terwijl er nog iemand in de laadruimte aanwezig is. Heb je ladingen van verschillende afmetingen? Dan kun je de stevige, telescopische containerstang gemakkelijk op verschillende manieren plaatsen in de laadruimte. Ten tweede, doordat het achterluik bestaat uit brede lamellen kan het helemaal opgerold worden voor maximale hoofdruimte. Tenslotte kan je de lading extra stevig vastzetten met de bevestigingspunten in de onderste rail.

Neem contact opKom langsAanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen