Elektrisch of Hybride rijden

Ford zet groot in op Elektrisch rijden

Ford kondigt belangrijke stappen aan op weg naar een volledig elektrische toekomst in Europa, waarbij het bedrijf een transformatie zal ondergaan en tegen 2024 zeven nieuwe, volledig elektrische en verbonden modellen zal aanbieden.

Samen met 14 voertuigen die sinds 2020 deel uitmaken van de Ford hybride-familie. Of je nu op zoek bent naar een leuke auto om mee te rijden in de stad, een praktische hybride gezinsauto of een geschikt hybride bestelbusje voor je zaak - met de Ford hybride-serie vind je steeds het juiste voertuig. Bekijk ons aanbod of hou onze nieuwsberichten in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Geëlektrificeerde voertuigen Laatste nieuws


Welke elektrische aandrijving voor jou?

Mocht je overwegen over te schakelen op een elektrisch aangedreven Ford, dan is het goed om te weten welke systemen er zijn. Klik op onderstaande pictogrammen voor meer informatie over plug-in hybrides, volledige hybrides en 100% elektrische auto’s.


All-Electric Plug-in Hybrid Hybrid Mild Hybrid


Video's


De voordelen van hybride en elektrisch rijden

 • Bespaar geld
 • Bespaar op lopende kosten

  Het rijden zelf in een elektrisch aangedreven Ford is net zo aantrekkelijk en sexy als het rijden in een normale auto. Met één verschil: de benodigde stroom voor een rit van 100 kilometer kost minder dan de brandstof voor diezelfde rit met een benzine- of dieselauto*.

  Bovendien is een elektromotor eenvoudiger van opzet en slijt hij minder, waardoor de reparatie- en onderhoudskosten lager uitvallen. Goed nieuws, want dat voordeel blijft het hele autoleven bestaan.


 • Opladen
 • Overal opladen

  De toenemende populariteit van elektrisch aangedreven auto’s zorgt ervoor dat het aantal laadpunten snel stijgt. Waren deze een aantal jaar geleden nog wel eens lastig te vinden, tegenwoordig vind je ze op elke straathoek. En hun aantal stijgt rap, niet alleen in eigen land maar ook in de landen om ons heen. De stroom voor je elektrisch aangedreven Ford kun je halen uit elk stopcontact, uit een (snellere) muurlader of via (snel)laadpunten. Je accu opladen kan dus thuis, op je werk of onderweg.


 • Minder uitstoot
 • Minder of helemaal geen uitstoot

  Een Ford met hybride-aandrijving verbruikt minder dan een vergelijkbare benzine- of dieselversie en produceert dus ook minder uitlaatgassen. Bij volledig elektrisch aangedreven Fords bedraagt de uitstoot tijdens de rit zelfs 0.


Wil jij ook de overstap maken naar elektrisch rijden? Bekijk dan ons aanbod aan geëlektrificeerde Ford voertuigen!

All-Electric Plug-in Hybrid Hybrid Mild Hybrid


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen